Családi Nap a PEMÜ-ben

Kellemes délutáni és esti programokról gondoskodott a PEMÜ Zrt. dolgozói és családtagjaik számára. Az idei évben a vállalat 2022. június 11-én, szombaton rendezte meg Családi Napját a PEMÜ Sportcsarnokban.

Az elmúlt 2 évben a pandémia miatt elmaradt a Családi Nap megrendezése, így talán még jobban örültek a résztvevők, hogy idén erre ismét sor kerülhetett.

A hagyományoknak megfelelően a rendezvény délután három órakor kezdődött. A főzőcsapatok már délelőtt nekiláttak a finom falatok elkészítéséhez, melyek elfogyasztása után számos program közül lehetett választani. A műfüves pályán fél négytől megkezdődtek a futballmérkőzések, majd pingpong mérkőzésekre is sor került. A gyerekek ugráló várak, kisvasút és két féle körhinta közül is választhattak. Az arcfestő minden gyermek kívánságát teljesítve, egyedi és vidám mintákat festett az arcocskákra. A lufi hajtogató bohócnál is hosszú sorok álltak egész délután A díjak átadására és a tombolahúzásra fél héttől került sor, ekkor kihirdették a focicsapatok eredményeit, és megköszönték a főzőcsapatok munkáját.

A Családi Napon a hangulatot Kelemen Gyula biztosította.

Vissza