Alkotó közösséget építünk

A PEMÜ Műanyagipari Zrt. 60 éve biztosít stabil és hosszútávú munkalehetőségeket a műanyagipar élvonalában.

Családbarát

A dolgozók gyermekei évente többször is örülhetnek a PEMÜ meglepetéseinek. A Mikulás csomagon kívül, tanévkezdéskor – életkortól függően – óvodás és iskolás csomaggal kedveskedik a vállalat. Emellett a családos munkatársak anyagi támogatásban is részesülnek, hogy könnyebb legyen az iskolakezdés.

Buszjáratok

A kényelmes munkába járást 15 településről biztosítja a PEMÜ céges buszjáratokkal.

Üzemi fürdő

Munkatársaink kényelme érdekében egy modern és minden igényt kielégítő üzemifürdő került átadásra nemrég.

Tájékoztatás, kérdőívek

Dolgozói kérdőívek kitöltésével a munkatársak elmondhatják véleményüket az őket érintő témákban, ezzel segítve a PEMÜ vezetőségét a bizonyos döntések, intézkedések meghozatalában. Az évek óta sikeresen működő Kaizen rendszernek köszönhetően pedig számos dolgozói fejlesztési ötlet valósulhatott meg.

Csapatépítés

Hosszú hagyományokra tekintenek vissza a családi majálisok, a karácsonyi évzárók, a nyugdíjastalálkozók és a Mikulás ünnepségek is. Ezek a rendezvények kiváló alkalmat teremtenek arra, hogy a dolgozók és családtagjaik kötetlenül tölthessenek együtt néhány kellemes órát.

Egészség

A dolgozók egészsége és biztonsága a PEMÜ számára kiemelten fontos, ezért az üzem területén heti több alkalommal rendel üzemorvos, ezen kívül napközben folyamatosan rendelkezésre áll egy üzemorvosi asszisztens.

Elismerések

A PEMÜ évente több alkalommal is díjazza munkatársait. Az erkölcsi elismerés mellett pénzjutalom is jár pl. a hónap dolgozójának vagy a Kaizen díj nyertesének. Hagyománytisztelő vállalatként a PEMÜ a törzsgárda elismeréséről sem feledkezik meg.