Fröccsöntés

A PEMÜ Műanyagipari Zrt. több, mint 6 évtizedes fröccsöntési tapasztalattal rendelkezik a hőre lágyuló műanyagok feldolgozása terén. Modern, energiatakarékos fröccsöntő gépekből álló gépparkja 25 tonnától 2600 tonna záróerőig biztosít lehetőséget mind általános, mind pedig műszaki műanyagok széles skálájának a feldolgozására.

Minden gépkategóriában rendelkezésre állnak gyártást támogató lineáris illetve 6 tengelyes csuklós termékkiemelő robotok, melyeknek és a nagy ismétlési pontosságú gépeknek köszönhetően biztosított a gyártási folyamatok stabilitása, ezáltal az egyenletes termékminőség. A gépekhez rendszeresített precíz adagolóberendezések lehetővé teszik az alapanyagok meghatározott színre keverését, szükség szerint további adalék- és töltőanyagok alkalmazását.

A gyártási paraméterek digitalizált feldolgozása és elemzése lehetővé teszi a teljes gyártás folyamatos felügyeletét, fejlesztését, a folyamatok optimalizálását. Működése során a cég már komoly tapasztalatokat szerzett PP, PE, PVC, PS, ABS, AES, ASA, PC, POM, PA6, PA6.6, PA12, anyagokból készült termékek gyártásában.

A gyártási tapasztalatokat erősítik az évtizedeken átívelő partnerkapcsolatok. A cég alapvetően a nagyszériás gyártásra szakosodott, így elsősorban az autóiparban, bútoriparban, háztartási és gépiparban alakultak ki beszállítói kapcsolatrendszerei. A PEMÜ Zrt. rendelkezik fröccsöntött technológiával készült saját termékkörrel is, mint például hulladékgyűjtő konténerek 110, 120, 240 literes űrtartalommal, taposórácsok, kerti székek.

Magas műszaki színvonalú mérnöki támogatással komplex gyártási feladatok ellátására is rendelkezik tapasztalattal a cég, a gyártás bevezetésétől a széria gyártásig, beleértve a szerszámtervezésben és -gyártásban történő közreműködést, az alapanyagok kiválasztását.

Az alkatrészek kalibrált mérőeszközökkel végzett bemérései a PEMÜ Műanyagipari Zrt. akkreditált mérőlaborjában az erre a célra kialakított mérőszobában történnek.

A PEMÜ Zrt. a minőségi termékek gyártását az aktuális minőségügyi szabványok követelményeit teljesítő működésével biztosítja és ellenőrzi, melyet az auditok során megszerzett tanúsítványok igazolnak (IATF 16949:2016, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 50001:2018).

 

  • Alkatrész méretek: 10 – 1800 mm
  • Fröccs adag: 5 – 9000 g
  • Záróerő: 25- 2600 tonna
  • Kiegészítő folyamatok: ultrahangos hegesztés, lyukasztás, kontúrmarás, préses ragasztás

Hulladékgyűjtő edény

Termékfotó
  • A vevő elvárása szerinti színekben
  • Versenyképes és kiszámítható árazás
  • Közbeszerzési tapasztalat
  • Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás előírásainak megfelelően
Termékfotó

Szabványoknak történő megfelelés:

EN 840-1:2020

Mobil tartályok hulladékgyűjtéshez és újrahasznosításhoz. 1. rész: 2 kerekű, legfeljebb 400 l térfogatú tartályok fésűs beürítőberendezésekhez. Méretek és kialakítás

EN 840-5:2020

Mobil tartályok hulladékgyűjtéshez és újrahasznosításhoz. 5. rész: Teljesítménykövetelmények és vizsgálati módszerek

EN 840-6:2020

Mobil tartályok hulladékgyűjtéshez és újrahasznosításhoz. 6. rész: Biztonsági és egészségvédelmi követelmények

RAL-GZ 951/1:2013-06

Műanyag tárolóedények hulladék és újrahasználható anyagok számára – Minőségbiztosítás

AFPS GS 2019:01 PAK

A vizsgált policiklusos aromás szénhidrogének (PAH) a meghatározott határértéket nem lépik túl