PEMÜ – Poliuretán habosítás

Poliuretán habosítás

A PEMÜ Műanyagipari Zrt. több, mint 5 évtizedes műanyag formahabosítási technológiai tapasztalattal rendelkezik. Minden gépkategóriában a legújabb fejlesztésű alapgépek és robotokkal támogatott gyártási lehetőségek állnak rendelkezésre. A digitalizált gyártási folyamatok lehetővé teszik a gyártási folyamat stabilitásának biztosítását és az azonos időben történő ellenőrzését.

A különböző termékek lágy, félkemény és kemény habból, vagy integrálhabból készülnek, különféle méretben és formában (natúr, anyagában színezett vagy lakkozott), melyek magas, illetve kisnyomású energiatakarékos, precíz ismétlési pontossággal működő habosító gyártócellákkal kerülnek előállításra. A poliuretán (PUR) habosító üzemekben lehetőség van tömeg – és speciális műszaki habok széles skálájának feldolgozására az alapanyaggyártók fejlesztési és műszaki támogatásával.

A sok évtizedes gyártási tapasztalat lehetővé teszi a habosítást különböző felületekre – fémre, fára és műanyagra is.

A gyártási körülmények biztosítják az alapanyagok színre keverését, adalékok és töltőanyagok kiválasztását és alkalmazását.

A gyártási tapasztalatokat erősítik az évtizedeken átívelő partnerkapcsolatok. A cég alapvetően különböző habrendszerek nagyszériás gyártására szakosodott, elsősorban az autóiparban, bútoriparban, háztartási – és gépiparban alakultak ki a beszállítói kapcsolatrendszerek.

A PEMÜ Zrt. rendelkezik saját habosított technológiával készült termékkörrel, amelyek közül legjelentősebbek a különböző formahabosítással készült memory párnák és matracok.

Magas műszaki színvonalú mérnöki támogatással komplex gyártási feladatok ellátására is tapasztalattal rendelkezik a cég, a gyártás tervezésétől a bevezetésen át a szériagyártásig, beleértve a szerszámtervezésben és gyártásban történő közreműködést, az alapanyagok kiválasztását.

A PEMÜ Műanyagipari Zrt. akkreditált mérőlaborja segítségével és kalibrált mérőeszközökkel történik az alkatrészek bemérése az erre a célra kialakított mérőszobában.

A PEMÜ Zrt. a minőségi termékek gyártását az aktuális minőségügyi szabványokkal és auditokkal biztosítja és ellenőrzi (IATF 16949:2016, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 50001:2018).

 

  • Termékméretek: egyedi méretek, akár 2 méter hosszúságban is
  • Terméksúly: 10 gramm – 10 kilogramm
  • Kiegészítő folyamatok: stancolás, csomagolás