PEMÜ – Tiszta teres gyártás

Tiszta teres gyártás

A PEMÜ Műanyagipari Zrt. több évtizedes cső – és profilgyártási tapasztalataira alapozva hozta létre tiszta teres egészségügyi termékgyártó üzemét. Az üzem a legmodernebb szilikon és PVC gyártástechnológiával és hőkezelő berendezésekkel felszerelt. Az egészségügy által igényelt speciális követelmények biztosítására kialakított gyártási környezetben lehetőség van az egészségügy számára használható szilikon, PVC és TPU csövek és profilok gyártására.

Az üzem kifejezetten gyógyászati, humán-egészségügyi célokra gyárt, nagytisztaságú termékeket, melyek előállítási körülményei, a hosszított hőkezelés és a tiszta teres gyártási körülmények miatt kielégítik a speciális követelményeket.

Lehetőség van a szilikon termékeket térhálósítani és habosítani platina katalizátorral.

Szilikon és PVC csövek

A vevői igényeknek megfelelő belső és külső átmérőjű csövek kis – és nagyszériás gyártásra is felkészült az üzem.

A csőgyártás főbb gyártási paraméterei:

Külső átmérő: 1,00 – 60,0 mm

Belső átmérő: 0,8 mm belső átmérőtől

Méretpontosság: +/- 0,15 mm

Csomagolás: méretre vágva vagy tekercselve

A csövek színe, mechanikai tulajdonsága, hőállósága a vevők megrendelése alapján kerül meghatározásra az alapanyag tűréshatárain belül.

Szilikon és PVC profilok

Az egészségügyben használt orvosi műszerek, gépek, berendezések profiljainak gyártására nyújt lehetőséget az Ipar 4.0 követelményeinek megfelelő technológiai háttér, de lehetőség van például egyedi műszerdobozok térelválasztók profiljainak gyártására is.

Az üzem vállalkozik a standard profiloktól eltérő, egyedi igények kielégítésére a termékgyártáshoz szükséges szerszám elkészítésével rövid határidővel.

A profilok színe, hőállósága, mechanikai jellemzői igény szerint párosíthatók össze.

A PEMÜ Zrt. szilikon üzeme nagy tapasztalttal rendelkezik tűzhelyprofilok és nyílászáró profilok és egyéb ipari alkalmazású speciális műszaki igényeknek megfelelő profilok gyártásában. A profilok színe a csatlakozó termék színéhez választható, egyedi színben is legyártható kisebb szériák esetében is.