Üdvözöljük honlapunkon!

 

A PEMÜ Műanyagipari Zrt. alapításától kezdve a műanyagfeldolgozási technológiák szinte mindegyikét magas szinten művelte és fejlesztette, és ma is széles skálán állít elő különféle műanyag termékeket. Sok évtizedes múltra tekint vissza cégünk beszállítói és saját termék gyártási tapasztalata is.

Foglalkozunk fröccsöntéssel, öntött és habosított poliuretánokkal, extrudálással, koextrudálással, sajtolással, szilikon és teflon feldolgozási technológiákkal. A műanyag alkatrészek, félkész és késztermékek gyártása mellett hosszú évtizedes tapasztalattal rendelkezünk műanyagokat is tartalmazó termékek összeszerelésével, a vevőkkel közösen fejlesztett késztermékek előállításával is.

Nyitottak vagyunk új termékek közös fejlesztésére és gyártására, partnereinkkel közösen felépített stratégiai együttműködésre, amelyben közreműködünk a gyártáshoz szükséges szerszámok tervezésében, gyártásában és a gyártáshoz szükséges technológiák, anyagok fejlesztésében is.

Bennünket magával ragadott az ember alkotta anyag – a polimerek – csodálatos világa, a bennük rejlő lehetőségek, amelyek könnyebbé, komfortosabbá, élhetőbbé teszik az emberiség mindennapjait. Ezért folyamatosan fejlesztjük a technológiáinkat, részt veszünk kutatás-fejlesztési projektekben és tanműhelyünkben a duális képzés keretei között adjuk át tudásunkat a következő generációknak.

 

Hajdárné Molnár Elvira
elnök-vezérigazgató