Karrier

A PEMÜ Műanyagipari Zrt. alkotó közösségében a munkatársak segítik és támogatják egymás munkáját, aktívan részt vállalnak a cég fejlesztésében Kaizen ötletek benyújtásával, fejlesztve ezáltal a gyártási folyamatokat és a dolgozók munkakörülményeit. A munkatársaknak folyamatosan lehetőségük van a fejlődésre a cég által szervezett képzési programok keretei között, amely biztosítja a továbblépést a munkaszervezeten belül. Lehetőség van ösztöndíjprogramokban történő részvételre, amellyel felsőfokú szakirányú képzettség megszerzése mellett a cégnél magas színvonalú mentorálás segíti a tanulni vágyó kollégákat.

Aktuálisan nyitott pozícióink

Minőségbiztosítási mérnök

Beosztott minőségbiztosítási mérnöki feladatok ellátása a kijelölt üzemekben. Átfogó szakmai feladatok a projekt bevezetésétől a gyártási folyamatok felügyeletén és dokumentálásán át a vevői kapcsolattartásig.

ÉRDEKEL

Számviteli ügyintéző

Üzletági könyvelési és pénzügyi feladatok ellátása.

ÉRDEKEL

Operátor

Könnyű fizikai munka végzése egy vagy több műszakban.

ÉRDEKEL

Raktáros

Raktáros állás 1 műszakos munkarendbe

ÉRDEKEL

Gépészmérnök duális képzési oktató részmunkaidőben

Gépészeti tantárgyak gyakorlati oktatása gépgyártás-technológiai technikus és CNC programozó szakirányokon részmunkaidőben

ÉRDEKEL

Rólunk

A PEMÜ Műanyagipari Zrt. több mint 6 évtizede foglalkozik műanyagfeldolgozással. Működésének szerves részét képezi a kutatás-fejlesztés és innováció, amely a kisléptékű fejlesztésektől egészen a nemzetközi kutatás-fejlesztési projektekig terjed. A műanyagfeldolgozás sokféle technológiáját működteti a cég, kihasználva ennek előnyeit a különböző technológiák ötvözésével. A cég alapelve az együttműködés, mind a dolgozók mind a partnerkapcsolatok tekintetében.

Hogyan dolgozunk?

A PEMÜ kollektívája hisz abban, hogy együttműködve sikeresen építheti azt az alkotó közösséget, amely évtizedek óta meghatározó mozgatórugója a PEMÜ sikereinek. Modern gépekkel, robotokkal felszerelt munkakörnyezetben, jól szervezett üzemi körülmények között dolgozunk. A munkafolyamatok, munkakörülmények javítására benyújthatjuk javaslatainkat (Kaizen ötletek), amelyeket anyagilag és erkölcsileg is díjaznak

Képzések

A PEMÜ Műanyagipari Zrt. nagy hangsúlyt fektet a dolgozók képzésre, ezért minden évben a bérköltség 2%-át meghaladó oktatási-képzési program segíti a dolgozók szakmai fejlődését. A cég által működtetett, jól felszerelt Tanműhelyben több szakmacsoportban lehetőség van szakmunkás vagy technikusi képzettség megszerzésére is. A PEMÜ ösztöndíjprogramjának keretében speciális támogatással lehet képzéseken részt venni.