Karrier

A PEMÜ Műanyagipari Zrt. alkotó közösségében a munkatársak segítik és támogatják egymás munkáját, aktívan részt vállalnak a cég fejlesztésében Kaizen ötletek benyújtásával, fejlesztve ezáltal a gyártási folyamatokat és a dolgozók munkakörülményeit. A munkatársaknak folyamatosan lehetőségük van a fejlődésre a cég által szervezett képzési programok keretei között, amely biztosítja a továbblépést a munkaszervezeten belül. Lehetőség van ösztöndíjprogramokban történő részvételre, amellyel felsőfokú szakirányú képzettség megszerzése mellett a cégnél magas színvonalú mentorálás segíti a tanulni vágyó kollégákat.

Aktuálisan nyitott pozícióink

Anyagmozgató, targoncás

Anyagmozgató, targoncás 3 műszakos munkarendben

ÉRDEKEL

Minőségbiztosítási mérnök

Beosztott minőségbiztosítási mérnöki feladatok ellátása a kijelölt üzemekben. Átfogó szakmai feladatok a projekt bevezetésétől a gyártási folyamatok felügyeletén és dokumentálásán át a vevői kapcsolattartásig.

ÉRDEKEL

Operátor

Könnyű fizikai munka végzése egy vagy több műszakban.

ÉRDEKEL

Gépbeállító

Műanyag fröccsöntő gépek beállítása, kezelése, működésük során azok felügyelete

ÉRDEKEL

Gépkezelő

Műanyagfeldolgozó gépek kezelése folyamatos 12 órás munkarendben egy újonnan induló projekt keretében

ÉRDEKEL

Kiemelt gépkezelő

Kiemelt gépkezelő 1 műszakos munkarendben

ÉRDEKEL

Rólunk

A PEMÜ Műanyagipari Zrt. több mint 6 évtizede foglalkozik műanyagfeldolgozással. Működésének szerves részét képezi a kutatás-fejlesztés és innováció, amely a kisléptékű fejlesztésektől egészen a nemzetközi kutatás-fejlesztési projektekig terjed. A műanyagfeldolgozás sokféle technológiáját működteti a cég, kihasználva ennek előnyeit a különböző technológiák ötvözésével. A cég alapelve az együttműködés, mind a dolgozók mind a partnerkapcsolatok tekintetében.

Hogyan dolgozunk?

A PEMÜ kollektívája hisz abban, hogy együttműködve sikeresen építheti azt az alkotó közösséget, amely évtizedek óta meghatározó mozgatórugója a PEMÜ sikereinek. Modern gépekkel, robotokkal felszerelt munkakörnyezetben, jól szervezett üzemi körülmények között dolgozunk. A munkafolyamatok, munkakörülmények javítására benyújthatjuk javaslatainkat (Kaizen ötletek), amelyeket anyagilag és erkölcsileg is díjaznak

Képzések

A PEMÜ Műanyagipari Zrt. nagy hangsúlyt fektet a dolgozók képzésre, ezért minden évben a bérköltség 2%-át meghaladó oktatási-képzési program segíti a dolgozók szakmai fejlődését. A cég által működtetett, jól felszerelt Tanműhelyben több szakmacsoportban lehetőség van szakmunkás vagy technikusi képzettség megszerzésére is. A PEMÜ ösztöndíjprogramjának keretében speciális támogatással lehet képzéseken részt venni.