Karrier

A PEMÜ Műanyagipari Zrt. alkotó közösségében a munkatársak segítik és támogatják egymás munkáját, aktívan részt vállalnak a cég fejlesztésében Kaizen ötletek benyújtásával, fejlesztve ezáltal a gyártási folyamatokat és a dolgozók munkakörülményeit. A munkatársaknak folyamatosan lehetőségük van a fejlődésre a cég által szervezett képzési programok keretei között, amely biztosítja a továbblépést a munkaszervezeten belül. Lehetőség van ösztöndíjprogramokban történő részvételre, amellyel felsőfokú szakirányú képzettség megszerzése mellett a cégnél magas színvonalú mentorálás segíti a tanulni vágyó kollégákat.

Aktuálisan nyitott pozícióink

Minőségbiztosítási mérnök

Beosztott minőségbiztosítási mérnöki feladatok ellátása a kijelölt üzemekben. Átfogó szakmai feladatok a projekt bevezetésétől a gyártási folyamatok felügyeletén és dokumentálásán át a vevői kapcsolattartásig.

ÉRDEKEL

Technológus mérnök

Műanyagfeldolgozó technológiák fejlesztése, felügyelete, dokumentálása, az üzemi gyártási tevékenységek támogatása.

ÉRDEKEL

Esztergályos

Hagyományos eszterga gépen különböző bonyolultsági szintű egyedi vagy kisszériás alkatrészek megmunkálása.

ÉRDEKEL

Poliuretán öntő műszakvezető

Munkaszervezés, gépbeállítások, technológiai fegyelem betartása és betartatása, dokumentációk kezelése.

ÉRDEKEL

Poliuretán öntő

Modern üzemi körülmények között poliuretán termékek öntése 1 vagy több műszakban.

ÉRDEKEL

Elektronikai műszerész

Modern gyártógépek, robotok, célgépek beüzemelése, karbantartása, javítása.s

ÉRDEKEL

Számviteli ügyintéző

Üzletági könyvelési és pénzügyi feladatok ellátása.

ÉRDEKEL

Vezérigazgatói asszisztens

A felsővezető programjainak egyeztetése, a hatékony időkihasználás biztosítása, az ehhez szükséges logisztikai és egyéb kapcsolódó feladatok ellátása

ÉRDEKEL

Tehergépkocsi vezető

Állandó délelőttös munkarendbe

ÉRDEKEL

Raktáros

1 műszakos munkarendbe

ÉRDEKEL

Minőségellenőr

Fröccsöntő üzemünkbe, 3 műszakos munkarendbe

ÉRDEKEL

Rólunk

A PEMÜ Műanyagipari Zrt. több mint 6 évtizede foglalkozik műanyagfeldolgozással. Működésének szerves részét képezi a kutatás-fejlesztés és innováció, amely a kisléptékű fejlesztésektől egészen a nemzetközi kutatás-fejlesztési projektekig terjed. A műanyagfeldolgozás sokféle technológiáját működteti a cég, kihasználva ennek előnyeit a különböző technológiák ötvözésével. A cég alapelve az együttműködés, mind a dolgozók mind a partnerkapcsolatok tekintetében.

Hogyan dolgozunk?

A PEMÜ kollektívája hisz abban, hogy együttműködve sikeresen építheti azt az alkotó közösséget, amely évtizedek óta meghatározó mozgatórugója a PEMÜ sikereinek. Modern gépekkel, robotokkal felszerelt munkakörnyezetben, jól szervezett üzemi körülmények között dolgozunk. A munkafolyamatok, munkakörülmények javítására benyújthatjuk javaslatainkat (Kaizen ötletek), amelyeket anyagilag és erkölcsileg is díjaznak

Képzések

A PEMÜ Műanyagipari Zrt. nagy hangsúlyt fektet a dolgozók képzésre, ezért minden évben a bérköltség 2%-át meghaladó oktatási-képzési program segíti a dolgozók szakmai fejlődését. A cég által működtetett, jól felszerelt Tanműhelyben több szakmacsoportban lehetőség van szakmunkás vagy technikusi képzettség megszerzésére is. A PEMÜ ösztöndíjprogramjának keretében speciális támogatással lehet képzéseken részt venni.