Először vett részt az Automotive Hungary-n a PEMÜ Zrt., mint kiállító

A PEMÜ Műanyagipari Zrt történetében először vett részt a 9. alkalommal megrendezésre kerülő AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállításon 2021. november 16-18. között Budapesten a Hungexpo Vásárközpontban.

A kiállításon csaknem 100 kiállító és több ezer látogató vett részt. A hazai autógyárak mellett felvonultak a beszállítók, alkatrészgyártók, gyártási folyamatok és beszállítói szolgáltatások képviselői, gépjárműipari egységek és rendszerek-, üzemi gyártó berendezések gyártó, forgalmazói, rendszerintegrátorok, iparághoz kapcsolódó szolgáltatók, és járműiparhoz kötődő oktatási szféra szereplői.

A kiállítás megnyitóján Dr. Palkovics László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) államtitkára hangsúlyozta, hogy miközben a magyar gazdaság nagyjából visszaállt a vírus előtti kerékvágásba, az autóiparban folytatódik az útkeresés. Az esemény központi témái között szerepeltek a környezetbarát, alternatív hajtásláncok, a hidrogénalapú gazdaság fejlesztése és a magyar-bajor autóipari kapcsolatok.

A PEMÜ egy 25 négyzetméteres standon várta az érdeklődőket, akik megismerkedhettek a vállalat különböző termékeivel. Az expo szakmai és üzleti szempontból egyaránt sikeres volt a cég számára, találkozhatott meglévő partnereivel és bemutatkozhatott jövőbeli partnereinek. Emellett a kiállítás keretében megrendezett különböző fórumok és konferenciák (B2B Beszállítói Fórum, Bajor Fórum, ITM Konferencia) értékes lehetőséget nyújtottak a tudás-és tapasztalatcserére, illetve az autóipar jelenlegi és jövőbeni trendjeinek megismerésére.

 

Vissza