Évértékelés

A PEMÜ Műanyagipari Zrt. az év utolsó napjaiban megtartotta évzáró rendezvényét, melynek keretén belül díjazásra kerültek azok a kollégák, akik kiváló teljesítményt nyújtottak munkájukban, valamint a törzsgárda tagjai, akik évek, évtizedek óta a cégnél dolgoznak.

A cég vezetése úgy véli, hogy a PEMÜ Műanyagipari Zrt. – ben az egyik legnagyobb érték a dolgozók által felhalmozott tudás és a közös gondolkodás, együttműködés a mindennapokban. A cég sikeres működésének alapját annak a csapatnak a szellemisége adja, akik több éve, évtizede dolgoznak együtt és jó példát mutatnak az újonnan érkező kollégáknak. Továbbá a vezetők elmondták, hogy fontosak a beruházások, a fejlesztések, ezért még a legnehezebb időszakokban is folytatódtak a fejlesztések. A cég új tisztateres egészségügyi üzemet épített és felújításra kerültek a teflon, szilikon és vulkollán üzemek.

Minden cég működéséhez nagyon fontos a fejlett technika, a szép, rendezett tiszta és modern környezet, de legfontosabb a munkatársak tudása, hozzáállása és együttműködése.

Az elnök-vezérigazgató hangsúlyozta, hogy „ragaszkodunk ahhoz a hagyományhoz, hogy az év során kiváló teljesítményt nyújtó kollégáink munkáját megköszönjük és anyagilag is elismerjük.”

2021. év díjazottjai

Kiváló dolgozói

Kapus Viktória, Molnár József, Sági Péter, Aubéli Ferenc, ifj. Pap Sándor

Év dolgozói

Pesti Tamásné, Zöld Valéria, Búzás Katalin, Kochnyák János

Alkotó közösségért díjazottak

Abonyi Béla, Brandhuber Tamás, Fáth János, Fényes László, Kiss Gábor

Törzsgárda díjazottak

Kellner István, Ferkó Rozália, Kocsis János, Nász Noémi Gyöngyi, Ifj. Pap Sándor, Varga István, Bodor Zoltánné, Szöllősi Margit, Fölker Gáborné, Horváth István, Juhász Katalin Anikó, Skripek Krisztina Katalin, Szerémy Gabriella Ilona, Varga Kálmánné, Varga Mártonné, Marlok Zoltánné, Szőnyi József, Fetter László, Szabó László

 

Vissza